Evas 4 nemme metoder:
Sådan går konflikterne ikke i hårdknude

For skilte forældre med dejlige børn

Er enten du eller din medforælder af og til  på vej i det røde felt, når I (forsøger) taler sammen?
For 0 kr. og din e-mailadresse får du tilsendt de 4 metoder, der hjælper dig tilbage på sporet.

Garanti for "NO SPAM"

De 4 metoder giver dig lidt "ro på", hvis du er oprørt.
Indeholder også "Copy paste" formuleringer til din næste samtale.

Psst..er det akut, så start med de 3 metoder her:

1. metode 

Top banalt - og super effektivt. Tæl ned fra 10 til 0. Det virker - og det gør det fordi, når du tæller bagfra, er din hjerne faktisk nødt til at koncentrere sig om at tælle - og ikke om det din ekspartner siger, der sætter dine følelser i svingninger.

2. metode

Forestil dig, du står midt inde i en ballon, der beskytter dig fra omverden. Ballonen giver dig, en distance mellem dig og verden.  Hver gang din eks siger noget, du har lyst til at reagerer uhensigtsmæssigt på (du ved selv, hvad det betyder), puster du lidt mere i ballonen. 

På den måde bliver distancen til det der forstyrrer dig større. Og ballonen beskytter dig mod det, du ikke kan håndtere på stående fod. Den hjælper dig med at sige... pyt! Altså, lade dine følelser komme og gå igen!

3. metode 

Bed om en time out - altså en pause fra samtalen. Time Out er populær i sport og bruges af træneren, når hun eller han kan se dynamikken på banen fx er uhensigtsmæssig.  Så tager man lige en pause, og reorganiserer sig. 

Få tilsendt 4 andre metoder for 0 kr. og din mail-adresse.

Her er hjælpen, hvis du af og til føler dig overvældet i en konflikt. De 4 metoder kan du også bruge, når du står i en situation, du er bange for skal føre til en konflikt, du ikke ønsker at have på stående fod.

Garanti for "NO SPAM"

Om mig

I over 20 år har jeg arbejdet professionelt med kommunikation, samarbejde og relationer.


Jeg har bl.a. uddannelse som og arbejdet som konfliktvejleder, forhandler, psykologisk førstehjælper og processkonsulent. 

 

Jeg stod bag den første danske samarbejdsplatform til skilsmisseforældre, 2hjem.dkEva Maria Knudsen, Cand. mag.

>