Har du (også) brug for at forbedre samarbejdet og kommunikation med din deleforælder? 

Bestil en afklarnede samtale i dag. Så kan vi lægge en plan for de næste skridt hen mod et samarbejde, der fungerer i hverdagen.


Billede af underviser

Konfliktpartner, cand. mag. i kommunikation, certificeret konfliktvejleder og forhandler. Medlem af Center for konfliktløsning

Vil du gerne have hjælp til fx 

 • Den nødvendige kommunikation om børnene, så dit barn ikke skal have ansvaret for at være budbringer mellem dig og din med-forælder. 
 • At tage dramaet ud af samtalerne, så I kan lave de aftaler, der tager mest hensyn til børnene.
 • Bedre samtaler og samarbejde med din medforælder, så du får glæde af større fleksibilitet, fx omkring ferier og helligdage.

Bevar kontakten om dit barn 😀

Eksempler på, hvad du kan bruge rådgivning til

 • Håb ❤ Styrke 🦾 Mod 🤠
  Fornyet håb for et godt forældresamarbejde. Styrke og mod til at gennemføre en plan for, hvordan du styrer samarbejdet og kommunikation i en konstruktiv retning.  
 • En plan for de næste skridt
  Vil du fx gerne have en ny deleordning om børnene? Eller mangler du større fleksibilitet i ferien? Og er du i tvivl om,   hvordan du griber det an med din med-forælder?  Så lægger vi sammen en plan for dine næste skridt. 
 • En hånd i ryggen under konflikter og svære perioder
  Få vejledning i, hvordan du griber konflikterne an og kommer igennem dem med relationen og samarbejdet til din deleforælder i behold. 
 • Et nyt blik på tingene
  Er du kørt lidt fast, og ved ikke helt, hvilket ben du ska stå på i samarbejdet? Måske har du brug for et andet blik på kommunikationen eller de aftaler, I har. Få instrumenterne til at få kommunikationen og samarbejdet får en ny konstruktiv tone.
 • Klarhed over din og børnenes hverdag
  Føler du dig magtesløs eller overvældet? Og er det svært at skelne mellem idealerne for et samarbejde med din deleforælder og realiteterne? Få redskaberne til at blive realistisk omkring samarbejdet.


Jeg kan ikke hjælpe med

 • Juridisk sparring  
 • Spørgsmål om regler vedr. børnebidrag / økonomi
 • Børne-pædagogisk eller psykologisk rådgivning 

 

Eva Maria Knudsen

Jeg ved, det er komplekst at være deleforælder, og at der ikke er nogen facitliste.

I over 25 år har jeg hjulpet professionelt med samarbejde, kommunikation, forhandling, relationsarbejde og konfliktvejledning.

Privat har jeg over 20 års erfaring som deleforælder.

Jeg er uddannet cand. mag. i kommunikation, er certificeret konfliktvejleder og har diplom og bl.a. erfaringer som tillidsrepræsentant i forhandling.

Jeg stiftede den første danske samarbejdsplatform til skilsmisseforældre, 2hjem.dk. I dag hjælper jeg forældre med onlinekurser skræddersyet til deleforældre.

MIT MOTTO:
Bevar kontakten om børnene :-)

>