Velkommen kære deleforælder


Hej, jeg Er Eva 

Jeg er ejer af Konfliktpartner.dk 


Som konfliktpartner er det mig, der hepper på dig og hjælper dig videre, når du har brug for støtte i de lidt sværere situationer, du oplever som deleforældre.


I over 20 år har jeg hjulpet professionelt med kommunikation, relationer, processer, konflikter og forhandling. 


Og + 20 års personlige erfaring som skilsmisseforælder til 2 (søde) piger.😀 Jeg plejer at sige, at jeg har prøvet det meste,når det kommer til dele-forældre-skab.


Mit motto: Bevar kontakten om børnene 😃


Eva Maria Knudsen, cand. mag. i kommunikation, certificeret konfliktvejleder og forhandler Medlem af Center for Konfliktløsning

Fokus på samarbejde, håndtering af konflikter og kommunikation


Det er først og fremmest kommunikations-vanskeligheder der står  i vejen for et godt med-forældreskab. Ikke praktiske udfordringer.

Den måde du håndterer samarbejdet og konflikterne på med dine børns anden forælder, har KÆMPE STOR betydning for, om dine børns liv og dit er i balance.

Jeg ved, det er vigtigt for dig:

  • At være en god deleforælder så dine børn, føler sig trygge hos dig
  •  At din stemme er tydelig i børnenes opvækst, selvom de ikke bor hos dig 100 % af tiden
  • Du føler, at børnene også er trygge, når de ikke er sammen med dig.

Læs om 3 essentielle nøgleværdier for deleforælder

Derfor kan det være svært at samarbejde:

Du føler måske ligefrem, at de nye forælder-udfordringer er så store, at du har lyst til at give op. Måske sniger der sig alt for ofte et:

 “Du får ret, og jeg får fred

ind i samarbejdet.

Dine værdier og holdninger til børnenes trivsel er naturligvis lige så betydningsfulde som din med-forælders ditto. Og det er helt naturligt, at samarbejdet med din med-forælder kan være svært. 

(Lad os være ærlige - det var nok heller ikke helt let, før I blev skilt).

Det kan fx skyldes, at du og din med-forælder har forskellige og måske modsatrettede værdier og ideer om, hvad der er bedst for jeres børn.

Eller at der af og til er (uhensigtsmæssige) følelser i klemme, der kommer til at styre - og ikke børnenes ve og vel. 

Det kan du heldigvis gøre noget ved

Når du skal finde vejen videre i samarbejdet, trækker jeg på alle mine erfaringer

  • Cand.mag. i kommunikation, certificeret konfliktvejleder og forhandler. Og så står jeg også på en solid erfaring som Tillidsrepræsentant for Dansk Magisterforening.
  • Jeg er din partner, der hepper på dig, motiverer dig eller giver dig en kærlig udfordring, når samarbejdet med din deleforælder skal forbedres, eller konflikter skal håndteres. Du får redskaberne til at håndtere præcis din udfordring.
  • Metoderne er udviklet specifikt til dig, der har en med-forælder. Kurserne er udviklet med inspiration i alt fra forretnings- og organisationsudvikling, kommunikationsmodeller til hardcore konflikthåndtering og forhandling. På mange måder minder et deleforældreskab en hel del om en forretningsforbindelse eller et kollegaskab.

Bevar kontakten om børnene😀

>