Om Konfliktpartner.dk

Konfliktpartner ved at:

 1. 1
  Du gerne vil være en god deleforælder så dine børn, føler sig trygge hos dig.
 2. 2
  Børnene har brug for din tydelige stemme i deres opvækst, selvom de ikke bor hos dig 100 % af tiden.
 3. 3
  Det er vigtigt, du føler, at børnene også er trygge, når de ikke er sammen med dig.

Fokus på samarbejde og håndtering af konflikter

Det er først og fremmest konflikter og samarbejdsvanskeligheder der står  i vejen for et godt med-forældreskab. Ikke praktiske udfordringer.

Den måde du håndterer samarbejdet og konflikterne på med din ekspartner, har kæmpe stor betydning for, om dine børns liv og dit er i balance. Det har også betydning for om du føler, de er i trygge hænder hos din med-forælder og hvorvidt du overhovedet føler dig i stand til at samarbejde

Derfor kan det være svært at samarbejde

Du føler måske ligefrem, at de nye forælder-udfordringer er så store, at du har lyst til at give op. Måske sniger der sig alt for ofte et: “Du får ret, og jeg får fred” ind i samarbejdet.

Dine værdier og holdninger til børnenes trivsel er naturligvis lige så betydningsfulde som din med-forælders ditto. Og det er helt naturligt, at samarbejdet med din med-forælder kan være svært. 

(Lad os være ærlige - det var nok heller ikke helt let, før I blev skilt).

Det kan fx skyldes, at du og din med-forælder har forskellige og måske modsatrettede værdier og ideer om, hvad der er bedst for jeres børn. Eller at der af og til er (uhensigtsmæssige) følelser i klemme, der kommer til at styre - og ikke børnenes ve og vel. 


Onlinekurser
til skilsmisse-forældre.

Hos konfliktpartner.dk finder du en række onlinekurser og e-guides til at håndtere samarbejde og konflikter i din nye(ere) virkelighed.  Metoderne er udviklet specifikt til dig, der har en med-forælder. Kurserne er udviklet med inspiration i alt fra forretnings- og organisationsudvikling, kommunikationsmodeller til hardcore konflikthåndtering og forhandling. På mange måder minder  et deleforældreskab en hel del om en forretningsforbindelse eller et kollegaskab. 

Kurserne står på et fundament af over 20 års professionelt arbejde med kommunikation, relationer, processer og forhandling.  Derudover på baggrund af personlige erfaringer som skilsmisseforælder til 2 piger gennem 18 år.

De er også udviklet med udgangspunkt i 3 centrale værdier. Dem kan du læse om her: Nøgleværdier for skilsmisseforælder.

Helt centralt er det dog, at det er dig, der er hovedpersonen, og det er dig, der er centrum for de ændringer, du gerne vil skabe. Konfliktpartner.dk tror på at du med viden, vilje og vedholdenhed kommer i mål.  

Så hop ombord, så du kan stoppe med at føle dig fastlåst, irritabel, vred eller som om der er nogen, der har overtaget roret i dit skib. Grib kaptajnskasketten, og begynd at skabe en hverdag i balance for dig og dine børn, hvor du står ved roret i jeres hjem. 

Jeg kalder mig selv konfliktpartner, fordi, det er mig, der hepper på dig, når du har brug for støtte i de lidt sværere situationer, du oplever som deleforældre. I onlinekurserne lærer du, hvordan du konkret samarbejder og håndterer konflikter. Du lærer bl.a., hvordan de små skridt, giver store forandringer, og hvordan du selv kan afdramatisere situationer. 

De mange forældre, jeg har haft kontakt med gennem arbejdet med 2hjem.dk, deleforældrenes guide til hverdagen, givet mig et godt indblik i deleforældres behov. Fokus i 2hjem.dk var på det praktiske hverdags-samarbejde mellem deleforældre, og på redskaber som gjorde det nemt for skilsmisseforældre at følge med og holde sig ajour med deres børn, når de var i deres andet hjem.

 Konfliktpartner.dk er en udløber af websiden 2hjem.dk, jeg drev fra 2008 og lukkede i 2015. Websiden var en blanding af et intranet og en samarbejdsplatform til deleforældre

Cand.mag. Eva Maria Knudsen

>

6 gyldne regler til skilsmisseforældre

Sådan skaber du tryghed i børnenes hverdag og fremmer samarbejdet.

 • Tilmeld dig og få skræddersyede ekspertråd om samarbejdet og konflikthåndtering samt tilbud om e-guides og onlinekurser
 • Download pdf-en
 • Begynd at bruge reglerne og mærk, hvordan du skaber ekstra tryghed i børnenes hverdag