Priser på sparring, konflikthåndtering og rådgivning


Du er altid velkommen til at skrive uforpligtende og høre, hvordan jeg kan hjælpe dig 

Sparring via mail:  Pris 600 - 1000 kr. (Afhængig af omfang)

Vi løser din udfordring på mail. Du skriver din udfordring til mig, og du får svar via mail.  Du får mit "take" på din udfordring og forslag til, hvilke greb eller redskaber der kan hjælpe dig videre. Du får svar indenfor 24 timer.

"Hands on" hjælp til kommunikation:  Pris 600-1000 kr. (Afhængig af omfang)

Jeg hjælper dig fx med formuleringer af konkrete mail eller samtaler.  Eller jeg gennemgår den måde, du kommunikerer med din medforælder på. Du får konkrete redskaber til, at formulere dig, på en mere hensigtsmæssig måde og konkrete forslag til formuleringer. 

Du mailer din kommunikation til mig, vi har evt. en kort samtale, og jeg kommer med alternative formuleringsforslag. Du får svar indenfor 24 timer.


Individuel sparring via zoom eller i telefonen. : Pris 900 kr. 1 time

Du mailer til mig og fortæller, hvordan du ser din udfordring. Derefter finder vi en tid til en samtale. Konsultationen er åben tirsdag og onsdag aften og i week-enden.

Særpris:  

Book 3 samtaler (af 60 min.) på en gang, og få den 3. samtale til 500 kr.  Pris: 2300 kr. 

(Hvis du ikke bruger den 3. samtale får du 500 kr. retur). Onlinekruser og e-guides:

Skræddersyede onlinekurser og e-guides, der sætter dig i stand til at være konstruktiv om samarbejdet, selv når det halter. Du kommer hurtigt i gang med e-guides, og kan bruge redskaberne allerede næste samtale med din medforælder.

Fandt du ikke hvad du søgte?  

Book en afklarende gratis samtale på den blå knap. 👇🏽

Få hjælp til 

 • Håb ❤ Styrke 🦾 Mod 🤠
  Fornyet håb for et godt forældresamarbejde. Styrke og mod til at gennemføre en plan for, hvordan du styrer samarbejdet og kommunikation i en konstruktiv retning.  
 • En plan for de næste skridt
  Vil du fx gerne have en ny deleordning om børnene? Eller mangler du større fleksibilitet i ferien? Og er du i tvivl om,   hvordan du griber det an med din med-forælder?  Så lægger vi sammen en plan for dine næste skridt. 
 • En hånd i ryggen under konflikter og svære perioder
  Få vejledning i, hvordan du griber konflikterne an og kommer igennem dem med relationen og samarbejdet til din deleforælder i behold. 
 • Et nyt blik på tingene
  Er du kørt lidt fast, og ved ikke helt, hvilket ben du ska stå på i samarbejdet? Måske har du brug for et andet blik på kommunikationen eller de aftaler, I har. Få instrumenterne til at få kommunikationen og samarbejdet får en ny konstruktiv tone.
 • Klarhed over din og børnenes hverdag
  Føler du dig magtesløs eller overvældet? Og er det svært at skelne mellem idealerne for et samarbejde med din deleforælder og realiteterne? Få redskaberne til at blive realistisk omkring samarbejdet.


Jeg kan ikke hjælpe med

 • Juridisk sparring  
 • Spørgsmål om regler vedr. børnebidrag / økonomi
 • Børne-pædagogisk eller psykologisk rådgivning 
>