E-guides med grundlæggende greb til samarbejdet med din deleforælder.

Brug dem allerede i dag!

I hver af de skræddersyede e-guides, får du basale og konkrete redskaber (på under 10 sider)til samarbejde og konflikthåndtering.  Du kommer hurtigt i gang og kan bruge redskaberne allerede i næste samtale eller møde med din medforælder.  👉

49 kr.

Sådan håndterer du følelserne (og måske din eks’), når konflikterne er ved at gå i hårdknude

Strakshjælp, når du er ved at gå op i limningen 

Er du af og til på vej i det røde felt, når du skal tale med din eks? E-guiden lærer dig, 4 nemme metoder (på under 10 sider) til at kommer ned i gear og ind i det gode samarbejde på. Få "straks-hjælp", når enten du selv eller din eks er på vej i det røde felt. Masser af copy past formuleringer, du kan bruge med det samme. 

49 kr.

Sådan samarbejder du med din deleforælder, når det er svært

Strakshjælp når du ikke orker mere 

3 strategier der viser dig, hvordan du arbejder sammen med din eks, selvom du ikke har lyst. Find det rigtige værktøj. Lad ikke dårligt samarbejde ødelægge din og dine børns hverdag - gør noget ved det, så snart du mærke det halter. Find den strategi og de grundlæggenderedskaber (på under 10 sider), der kan få samarbejdet tilbage på sporet og til en tryg hverdag for børnene.

OnlineKursus: Next Level-deleforælder

Sådan får du din eks til at lytte med 3-2-1-modellen. Et online-kursus, hvor DU skaber et solidt fundament for samarbejdet.

3-2-1 modellen er et online-kursus skræddersyet til deleforældre, der vil have konstruktive samtaler om deres børn, selvom samarbejdet af og til halter. Du lærer, hvordan samtaler, der er ved at løbe løbsk, kommer tilbage på sporet. Og du finder ud af, hvordan du håndterer at være uenige - også når det drejer sig om jeres børn. Bliv en Next Level-deleforælder - dine børn vil sætte pris på det ✔


Om forfatteren
  • I over 20 år har jeg hjulpet professionelt med kommunikation, samarbejde og relationer.
  • Jeg har bl.a. uddannelse som og arbejdet som konfliktvejleder, forhandler, tillidsrepræsentant og proceskonsulent. 
  • Jeg stod bag den første danske samarbejdsplatform til skilsmisseforældre, 2hjem.dk

Nå ja, og så har jeg samarbejdet på godt og ondt som skilsmisseforælder siden 2001. 
Eva Maria Knudsen, Cand. mag.

>