__CONFIG_colors_palette__{"active_palette":0,"config":{"colors":{"50ce5":{"name":"Main Accent","parent":-1}},"gradients":[]},"palettes":[{"name":"Default Palette","value":{"colors":{"50ce5":{"val":"var(--tcb-skin-color-0)"}},"gradients":[]},"original":{"colors":{"50ce5":{"val":"rgb(19, 114, 211)","hsl":{"h":210,"s":0.83,"l":0.45,"a":1}}},"gradients":[]}}]}__CONFIG_colors_palette__
Online Kurser

Sådan genopliver du samarbejdet med din medforælder, når det er kørt fast

En serie på 3 e-guides med basale redskaber der sætter dig i stand til at fortsætte eller genoplive samarbejdet om børnene, så de bevarer de trygge rammer

Sådan formulerer du dig, når samtalen er ved at køre af sporet og står i vejen for de bedste løsninger om børnene

Er du dig træt af misforståelser, og samtaler, der ikke fører noget sted hen? Få de basale redskaber til at forvandle kommunikationen med din eks i telefonen, på sms eller face to face, til frugtbare samtaler, der skaber tryghed i dit barns hverdag. Få nemme tricks til, hvordan du lytter, og opdag den overraskende positive effekt på jeres samtale.

Sådan håndterer du følelserne (og måske din eks’), når konflikterne er ved at gå i hårdknude

Er du af og til på vej i det røde felt, når du skal tale med din eks? E-guiden lærer dig, 4 nemme metoder til at kommer ned i gear og ind i det gode samarbejde på. Få "straks-hjælp", når enten du selv eller din eks er på vej i det røde felt. Masser af copy past formuleringer, du kan bruge med det samme. 

3 strategier der viser dig, hvordan du arbejder sammen med din eks, selvom du ikke har lyst. Find det rigtige værktøj.

Lad ikke dårligt samarbejde ødelægge din og dine børns hverdag - gør noget ved det, så snart du mærke det halter. Find den strategi og de basale redskaber, der kan få samarbejdet tilbage på sporet og til en tryg hverdag for børnene.

Kørekortet til deleforældre

Onlinekursus

Sådan får du din eks til at lytte med 3-2-1-modellen, og skaber et solidt fundament for samarbejdet.

3-2-1 modellen, er skræddersyet til  deleforældre, der vil have konstruktive samtaler om deres børns trivsel, men som af og til har svært ved at samarbejde.  Du lærer, hvordan samtaler, der er ved at løbe løbsk, kommer tilbage på sporet. Og du finder ud af, hvordan du håndterer at være uenige - også når det drejer sig om jeres fælles børn. 


Om forfatteren
  • I over 20 år har jeg arbejdet professionelt med kommunikation, samarbejde og relationer.
  • Jeg har bl.a. uddannelse som og arbejdet som konfliktvejleder, forhandler, tillidsrepræsentant og proceskonsulent. 
  • Jeg stod bag den første danske samarbejdsplatform til skilsmisseforældre, 2hjem.dk

Nå ja, og så har jeg samarbejdet på godt og ondt som skilsmisseforælder i 18 år. 
Eva Maria Knudsen, Cand. mag.

>